Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Відвідування сайта
Total 25 common:people_all_forms
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 48 common:people_all_forms

З 16.11 по 20.11 2020 року у Вирівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов тиждень англійської та німецької мов.

Date: 29 листопада 2020 о 16:02, Refreshed 29 листопада 2020 о 16:35
76 views

Відомо, що позакласна робота з предмета завжди поглиблює знання учнів з певної навчальної дисципліни, підвищує мотивацію до вивчення, сприяє розвиткові творчих здібностей, критичного мислення, а також покращує співпрацю між учасниками навчально-виховного процесу, що і є такими необхідними навичками та компетентностями ХХІ століття, якими повинен оволодіти учень.В умовах нашої школи такими видами діяльності стали заходи до тижня іноземних мов.

Вчителі англійської мови Титечко Л.В., Примак А.М., Примак В.В., Рудик І.І. та Вознюк М.М., вчитель німецької мови Єленець Т.А. організували разом зі своїми учнями яскраві та змістовні заходи.

Так, у 7-х класах  учні інсценізували казку «Three little kittens». Серед учнів 10-х класів була проведена інтелектуальна гра «Travelling around Great Britain». Учні 8-х класів взяли участь у брейн-ринзі «Who knows English the best?». Краєзнавча вікторина«Mr. Know – all day» у 9-х класах теж пройшла на фоні яскравих вражень її учасників. Метою було розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається, формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів.Окрім того, учні співпрацювали в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях.Учні 11-Б класу  здійснили відео-подорож «Прогулянка Лондоном». Екскурсоводом була Мичак Ілона. Під час заочної екскурсії учні ознайомилися з визначними місцями Лондона,  захоплювалися його мальовничими краєвидами, дізналися багато чого нового про наше минуле.

Яскравими моментами запамʼяталася гра «The Smartest» серед учнів 6-х класів  Учні в командах виконували завдання різної складності та досягли хороших результатів. У 6-А класі перемогла команда «Smile», в 6-Б класі – «Friends», а в 6-В – команда дівчаток «Girls». Учні лишилися дуже задоволеними. Учні 5-В класу були залучені до участі квест-грі «Interesting English», підчас якої розширили свій кругозір та пізнавальні здібності, готовність допомогти один одному, опановували культуру взаємин при роботі в групі. Учні продемонстрували своє знання англійської абетки, розуміння транскрипційних символів, перекладацькі вміння. Але найбільше емоцій викликало завдання «Colours», здоровий дух конкуренції помітно підсилював бажання учнів здобути перемогу. А учні 4-х класів  проявили власний креатив, взявши участь у конкурсі «Краща різдвяна листівка»

Учні 5-А та 5-Б класів представили свої проєкти з теми «Food». Привнесення емоційного елементу відбувалося завдяки змагальній формі заходу, де визначався найкращий проєкт серед двох класів. Мети заходу було досягнуто, адже учні отримали велике естетичне задоволення та поглибили свої знання з теми «Food». У 3-Г класі  було проведено квест-гру «Englishland». Захід пройшов дуже насичено та емоційно. Цьому сприяли і декорації, і музика, що створювали атмосферу святковості. Варто відзначити і підготовку учнів-учасників команд: учні ґрунтовно підготувалися до гри, повторили вивчений матеріал.Після підбиття підсумків відбулося нагородження переможців та учасників гри грамотами.

Учні 2-х, 3-А, 3-Б, 3-В класів активно взяли участь у онлайн-грі Kahoot!, де могли протягом тижня показати свій рівень засвоєння лексичних одиниць за 2 чи 3 класи відповідно.Учням гра дуже сподобалася, адже сучасні діти так люблять усілякі гаджети, а тут можна було провести час в інтернеті ще і з користю. 23.11 відбулося нагородження переможців та учасників солодкими призами. Окрім того, учні 3-А, Б, В класів продемонстрували свої вміння креативно мислити та знання з теми «Зовнішність» у написанні творчих міні-проєктів.Адже необхідно було не просто зобразити особу, але і використовуючи 3-4 різні граматичні структури, описати її зовнішність так, щоб опис співпадав із зображенням. Соціальну та екологічну свідомість формували на заході «Сортуємо сміття» у 2-х класах. Діти отримали неймовірне емоційне піднесення від того, що і вони можуть зробити маленький внесок у порятунок нашої прекрасної планети. Окрім того, вони самі дійшли такого висновку після перегляду відео та обговорення. А от учні 11-А класу  користуючись своїми мобільними телефонами, сканували QR-коди, щоб мати змогу отримати необхідну інформацію про спортивних  суперзірок.

У 1-х класах було проведено урок «Play, learn and grow together». Метою був розвиток комунікативних здібностей та зростання інтересу до предмету.Окрім того, було організовано для першокласників ще і гру-змагання «I am so clever», де учні мали змогу проявити вже здобуті знання і навички та вчитися співпрацювати у команді. Було справді весело та емоційно.. Діти були дуже щасливі. А протягом тижня учні 1-х класів мали змогу виставити свою роботу у виставці малюнків «My favourite word in English».

На фестивалі «Ich liebe Deutsch» учні 11-х класіввиражали своє захоплення німецькою мовою через спів та танці. У флешмобі «In meinem Herzen Deutschland»  брали участь практично всі учні 7-х класів. У проєкті  «Die Karte der Wünschen» діти складали карту бажань, коментуючи свої мрії по-німецьки. Учні 9-А класурозказували про себе, про вивчення німецької мови, про щоденні справисправи у формі трансляції «Mein heutiger Tag», ніби це вони робили в Instagram.

Всі заходи були актуальними, мали повноцінну мету, а учасники заходів успішно її досягли.

Comments:
Only authorized users can leave comments.